Ročno orodje Unior: prava izbira za poklicne in ljubiteljske mojstre

Ste domači mojster ali profesionalec? Če potrebujete novi set orodja, potem je ročno orodje Unior prava izbira za vas. To orodje tradicionalne kakovosti je široko priljubljeno tako med ljubiteljskimi kot tudi med profesionalnimi mojstri. Podjetje Unior Zreče, zadovoljnim strankam nudi že več kot 5500 kosov orodij visoke kakovosti, ki vam bodo v pomoč pri kakršnihkoli opravilih.

Ročno orodje Unior je zadovoljnim uporabnikom zanimivo predvsem zaradi vrhunske kakovosti, ki jo orodja nudijo in dostopne cene. Vrhunsko kakovost v podjetju Unior Zreče zagotavljajo z bogato tradicijo orodnega kovaštva, upoštevanjem zadnjih dognanj s tega področja in uporabo vrhunskih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo orodja. Ročno orodje Unior podjetje vseskozi prilagaja zahtevam in potrebam uporabnikov, da so lahko pri delu, z orodjem kar najbolj zadovoljni. Ročno orodje Unior je modelirano in razvito s pomočjo najsodobnejših računalniških programov in z sodelovanjem najbolj izkušenih specialistov s tega področja. Tako skrbno delo in izvirne rešitve orodju zagotavljajo odlično funkcionalnost, ergonomsko obliko in zelo občutljive varnostne elemente, ki preprečujejo nastanek poškodb pri delu.

 Da je ročno orodje Unior res eno izmed najkvalitetnejših orodij, vam dokazujejo številni prejeti evropski in svetovni certifikati in standardi kakovosti. Skupaj s prvimi proizvajalci ročnega orodja je tudi Unior prejel certifikat kakovosti ISO 9001, in sicer leta 1994. Vse izdelano orodje je skladno z standardom DIN, kar je razvidno tudi iz GS certifikata, ki jih podeljuje neodvisen inštitut VPA v Nemčiji. Podjetje Unior posluje po modelu poslovne odličnosti EFQM, ki zahteva vključevanje vseh zaposlenih v procese izboljševanja kakovosti.

Številni certifikati in doseženi standardi dokazujejo, da je ročno orodje Unior eno izmed najkvalitetnejših in vrhunskih orodij, dostopnih na svetovnem tržišču, ki vas bo zadovoljilo prav v vseh pogledih.